Wilt u met ons meedenken?

Zou u een paar vragen voor ons willen beantwoorden over de werking van deze website?
Het kost slechts enkele minuten van uw tijd.
Alvast bedankt voor uw medewerking aan ons onderzoek!

Werk, geld en uitkering

Geld lenen als beginnend zelfstandige

Een bedrijf beginnen kost geld. Als u voldoende spaargeld heeft, kunt u dat gebruiken. Anders kunt u proberen om geld te lenen bij een bank. Lukt dat niet? Dan kunt u een microkrediet krijgen van een speciaal fonds: Qredits.

Hoeveel kunt u lenen?

Qredits biedt twee soorten leningen aan: microkrediet en MKB-krediet. Vraag UWV naar de mogelijkheden. Of kijk op qredits.nl.

Innovatief bedrijf

Heeft u als beginnend ondernemer heel vernieuwende ideeën? Dan kunt u misschien gebruikmaken van de startup box. Dit is een financieringsregeling van de overheid voor ondernemers die innovatieve producten op de markt willen brengen waar moeilijk investeerders voor te vinden zijn. Informatie vindt u op KvK Startup Box.

Tijdelijke crisismaatregel vanwege coronavirus

Qredits stelt een tijdelijke crisismaatregel open: voor kleine ondernemers die geraakt worden door de coronaproblematiek wordt uitstel van aflossing aangeboden voor de duur van 6 maanden. Tijdens de aflosvrije periode van een half jaar betaalt u als klant van Qredits slechts 2% rente over het onafgeloste gedeelte van het kredietbedrag.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Qredits Hulplijn.