Wilt u met ons meedenken?

Zou u een paar vragen voor ons willen beantwoorden over de werking van deze website?
Het kost slechts enkele minuten van uw tijd.
Alvast bedankt voor uw medewerking aan ons onderzoek!

Icare

Afbeelding bij de organisatie

0900-88 33Stationsweg 1146711PZ EdeGecontroleerd: mei 2020

Icare Contract met de gemeente

Thuiszorginstellingen

Welke vraag u ook heeft op het gebied over zorg of welzijn, de wijkverpleegkundige gaat graag met u in gesprek. Samen kijken we welke zorg of ondersteuning u nodig heeft.

Icare werkt met kleine teams. Zo maken we professionele zorg persoonlijk. We kennen uw buurt goed en hebben veel ervaring met diverse zorgaanbieders in de wijk zoals de huisartsen, apotheek, fysiotherapeut, verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen in de regio.

Dankzij professionele verzorgenden en (wijk)verpleegkundigen staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. De zorg die wij kunnen bieden is onder andere:

  • Wijkverpleging (thuiszorg; verpleging en verzorging), overdag en ’s nachts
  • Zorg voor mensen met dementie
  • Zorg voor mensen in de laatste levensfase
  • Specialistische verpleging
  • Personenalarmering
  • Thuisbegeleiding
  • Advies en voorlichting bij gezondheidsproblemen

Icare werkt in de gemeente Ede met meerdere wijkteams. Kijk voor een wijkteam bij u in de buurt op www.icare.nl.

Acute zorg

Acute zorg kan bestaan uit huishoudelijke hulp, verpleging en verzorging. In nood op (kleine) kinderen passen en aanwezig zijn bij een demente oudere vallen hier ook onder.

Nachtzorg

Nachtzorg kan bestaan uit diverse verzorgende en verpleegkundige handelingen.

Thuisbegeleiding

Door middel van gesprekken en door praktische begeleiding werkt u samen met de thuisbegeleider aan de gewenste verandering. Ondersteuning kan bijvoorbeeld nodig zijn bij: - het voeren en op orde houden van een huishouding - het opvoeden van kinderen (o.a. met behulp van beeldmateriaal) - het... Lees meer

Verpleging en verzorging

Persoonlijke verzorging en verpleging.

Verzorging

De verzorgende helpt u bij dagelijkse handelingen zoals opstaan en naar bed gaan, wassen en douchen, eten, aankleden of naar het toilet gaan. Ook begeleidt ze u, bijvoorbeeld bij het omgaan met ziekte of ouderdomsproblemen. Verzorging kan tijdelijk maar ook langdurig zijn.

Verpleging

De verpleegkundige voert diverse verpleegtechische handelingen uit, zoals wondverzorging, toedienen van medicijnen en aanbrengen of verwisselen van een infuus. Ook begeleiding en instructie behoren tot de taken.

Specialistische verpleging

Mogelijke handelingen zijn: - pijnbehandeling - (sonde)voeding - diverse intraveneuze behandelingen - overig, zoals maagdrainage, thuisbeademing

Videohometraining

Eerst wordt uw thuissituatie gefilmd. Daarna bekijkt u samen met een speciaal daarvoor opgeleide wijkverpleegkundige Jeugdgezondheidzorg de opname. Hierbij wordt er vakkundig gekeken hoe u en uw kind met elkaar omgaan. U krijgt vervolgens gedegen advies. Zo leert u de taal van u kind te begrijpen, waardoor de communicatie beter verloopt.

Bezoekadres

Stationsweg 114 6711PZ EdeRouteLift of traplift aanwezigAangepast sanitair, aangepast toilet

Postadres

Stationsweg 1146711PZ Ede

Contact

KVK 1020244

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen: